Olejek różany

Właściwości, zastosowanie

Czy znacie właściwości olejku różanego?

Przed poznaniem olejku różanego nie miałam pojęcia, że jego stosowanie przynosi tak wiele korzyści!

Przede wszystkim olejek różany można stosować zarówno jako krem na noc jak i krem na dzień z takim samym powodzeniem! Delikatny zapach różany od rana wprawia mnie w dobry nastrój. Olejek różany zawdzięcza swój zapach płatkom dzikiej róży, z których jest produkowany. Posmarowanie się olejkiem różanym pozwala pozbyć się napięcia nerwowego, pomagając się zrelaksować! Jak tylko zaczęłam używać olejku różanego moje paznokcie się wzmocniły, skóra stała się bardzo dobrze nawilżona, a kondycja moich włosów oraz ich nawilżenie znacznie się poprawiły.

Jak stosować olejek różany?

Olej różany to także znakomity kosmetyk naturalny, który posiada właściwości przeciwzmarszczkowe. Ponadto zauważyłam, że stosowanie olejku różanego redukuje wszelkie mniejsze blizny na powierzchni skóry. Czy stosowaliście kiedyś maski na włosy? Od teraz nie musicie już stosować różnych kosmetyków do włosów – w moim przypadku olejek różany z powodzeniem zastąpił używanie odżywki do włosów! Olej różany zapobiegnie nadmiernemu wypadaniu włosów oraz przywróci im naturalny blask. Teraz stało się dla mnie oczywiste czemu arabki mają tak cudowne włosy – bo stosują między innymi olejek różany – zresztą w wielu krajach orientu powszechnym zabiegiem jest olejowanie włosów.

Gdzie kupić olejek różany?

Naturalny olejek różany uzyskiwany z róży dzikiej w Maroku możesz zakupić w Warszawie w showroomie Afandi Oriental Dream przy ul.Modlińskiej 6/116 na 1 piętrze. Skontaktuj się ze mną telefonicznie pod numerem 888 421 995 aby zamówić olejek różany prosto z Maroka lub zamów online: OLEJEK RÓŻANY

STRONA GŁÓWNA

WRÓĆ

Olejek Arganowy

ZOBACZ

NEWSLETTER

ZAPISZ SIĘ NA NEWSLETTER I ODBIERZ E-BOOK

"6 SEKRETÓW URODY MAROKANEK" I ZYSKAJ:

 

  • wiadomości o wszystkich promocjach
  • dodatkowe bonusy dla Ciebie
  • porady urodowe

KONTAKT

biuro@afandi.eu
tel: +48 888 421 995